Tårtor och annat gott

Priser och info

Alla Arctic Treats tårtor är gjorda för hand från grunden. Det vill säga att vi bakar våra bottnar själva utan mixar eller halvfabrikat. Våra hallon inuti tårtorna tex i mousse kommer från Kalix Skärgård så långt det bara är möjligt ( ibland måste vi köpa hallon)och grädden är norrländsk grädde. Vaniljkrämen görs av riktig grädde, ägg och vanilj… ja ni fattar.

Varje tårta är unik och kan variera i utseende och dekoration. En sak kan vi lova med alla tårtor, att att de är gjorda med mycket omsorg om både er och vår natur. Har du önskemål om utseende, varianter och innehåll så är det bara att säga till så ska vi se vad vi kan göra.

ALLEGRI INFORMATION: Alla våra produkter innehåller MJÖLK, LAKTOS, GLUTEN och spår av nötter och mandlar. Har du frågor om allergener så slå mig en signal på 070-3261205 så får du veta mer om vad du kan äta och inte bland Arctic Treats produkter.

Alla tårtor går att få laktosfria och glutenfria mot ett extra kostnad på 50 kr. Vid specifika önskemål om smak och design ( personliga hälsningar etc) tillkommer en extra kostnad, ring så får du pris.

Bokas på 070-3261205 eller asa@arctictreats.se.

Var gärna ute i god tid (1 vecka) då det ofta är högt tryck på beställningar. Men är du ute lite sent går det alltid att chansa.

Är det svårt att läsa och bilderna ser små ut om du tittar på detta i din telefon, vänd telefonen på sidan.


Chokladtårta

8-10 bitar

En hög härlig tårta med chokladbotten fylld med vildhallonmousse och chokladganache. Dekorerad med chokladgrädde och chokladmousse.

Utseendet kan variera.

550 kr

Citronmarängpaj

10 bitar

En syrlig citronmaräng paj men citroncurd och italiensk maräng.

450 kr

Kladdkaketårta

12 bitar

En härlig chokladtårta med en hög kladdkakebotten toppad med chokladtryffel och dekoration enligt högtid

450 kr

Gräddtårta

12-15 bitar

Ljusa bottnar fyllda med hallonsylt, hallonmousse och vaniljkräm.

700 kr

Svensk Schwarzwaldtårta

10 bitar

Hasselnötsbottnar penslade med choklad, grädde och dekorerad med choklad samt ros. Naturligt glutenfri men med spår av gluten.

550 kr

Chokladtårta

12-15 bitar

Chokladbotten, hallonmousse, hallonsylt, ganache . Dekorerad med chokladgrädde.

750 kr

Specialdesignat

8-30 bitar

Vi jobbar inte med figurtårtor och sockerpasta men gör en del specialdesignade tårtor se bild. Detta exempel är en studenttårta i våningar (2 tårtor) 25 bitars. Pris för denna 1600 kr

från 60 kr per bit


TACK!

Tack till alla er som har besökt det lilla chokladcaféet på Strandängsbadet. Vi kommer att satsa mer på Arctic Treats Forest i Månsbynskogarna och har därför bestämt att stänga caféet. Men hälsar alla välkomna att boka in er grupp/arbetslag/kompisgäng på en upplevelse i skogen, där utlovas också chokladupplevelser utöver det vanliga.