fbpx

Aktiviteter och skräddarsytt


Letar du efter en rolig kväll/ dag med familjen, kompisgänget eller en oförglömlig möhippa?
Arctic Treats erbjuder både aktiviteter och skräddarsydda lösningar vad det gäller praliner och choklad för grupper och enskilda.

Vi träffas på Arctic Treats lilla Pralinverkstad. När alla samlade får ni en liten genomgång av kvällen och en introduktion till Kakaons värld. Nu är det dags att gå över till tillverkningsrummet och börja tillverka era egna praliner. Tillsammans gör vi fyllningar, tempererar choklad och gjuter egna praliner. Här gäller det att både vara lite snabb och ha tungan rätt i munnen för att chokladen ska uppnå de rätta egenskaperna, men lugn tillsammans grejar vi det och vi kan i slutet avnjuta praliner som ni själva tillverkat. Under kvällen serveras snacks och dricka och tjuvsmakning av chokladen är obligatoriskt. Med er hem får ni en härlig ask med blandade praliner, härliga pralinminnen tillsammans med vännerna och många chanser till bra selfies.

Tid: ca 3 timmar beroende på antal deltagare

Pris

Grupper om 2-3 personer: 1500 kr/person inkl moms.
Grupper om 4-5 personer: 900 kr/person inkl moms.
Grupper om 6-9 personer: 700 kr/person inkl moms.

Pralinstund

Pralintillverkning är ett perfekt sätt att svetsa samman gruppen och ha en lättsam och lärorik stund tillsammans i arbetslaget eller styrgruppen 700 kr + moms

Möhippa

En härlig stund med den blivande bruden. Vi gör praliner tillsammans och provsmakar så klart resultaten. Många tillfällen för foto och härliga skratt.


Pralinkurser

Just nu erbjuder vi bara kurser i bokad enskild grupp pga pandemin. Vill ni köpa presentkort för enskilda personer för bestämda datum under 2021 ( med reservation för pandmin) går det bra 900 kr per person på nybörjarkurs. Kursen tar ca 2,5-3 timmar och inga förkunskaper behövs. Pris: Grupper om 2-3 personer: 1500 kr/person inkl moms. Grupper om 4-5 personer: 900 kr/person inkl moms. Grupper om 6-7 personer: 600 kr/person inkl moms. Det går jätte bra att köpa presentkort och ge bort.