Aktiviteter och skräddarsytt


Letar du efter en rolig kväll/ dag med familjen, kompisgänget eller en oförglömlig möhippa?
Arctic Treats erbjuder både aktiviteter och skräddarsydda lösningar vad det gäller praliner och choklad för grupper och enskilda.

Vi träffas på Arctic Treats lilla Pralinverkstad. När alla samlade får ni en liten genomgång av kvällen och en introduktion till Kakaons värld. Nu är det dags att gå över till tillverkningsrummet och börja tillverka era egna praliner. Tillsammans gör vi fyllningar, tempererar choklad och gjuter egna praliner. Här gäller det att både vara lite snabb och ha tungan rätt i munnen för att chokladen ska uppnå de rätta egenskaperna, men lugn tillsammans grejar vi det och vi kan i slutet avnjuta praliner som ni själva tillverkat. Under kvällen serveras snacks och dricka och tjuvsmakning av chokladen är obligatoriskt. Med er hem får ni en härlig ask med blandade praliner, härliga pralinminnen tillsammans med vännerna och många chanser till bra selfies.

Tid: ca 3 timmar beroende på antal deltagare

Pris på privata grupper.

Grupper om 2-3 personer: 1500 kr/person exkl moms.
Grupper om 4-6 personer: 900 kr/person exkl moms.
Grupper om 7-9 personer: 700 kr/person exkl moms.

Pralinstund

Pralintillverkning är ett perfekt sätt att svetsa samman gruppen och ha en lättsam och lärorik stund tillsammans i arbetslaget eller styrgruppen från 700 kr + moms

Möhippa

En härlig stund med den blivande bruden. Vi gör lättare praliner tillsammans och provsmakar så klart resultaten. Många tillfällen för foto och härliga skratt. ca 1,5 timmar från 450 kr per person


Pralinkurser

1 dec 18-21 990 kr med JULTEMA Nybörjarkurs. Köp i webbshoppenPralinshow

Bjud dina gäster eller deltagare på en pralinshow till kaffet. Under 30 min får ni på ett underhållande sätt följa med på en pralintillverkning från choklad till färdig pralin. i slutet får ni så klart smaka på godbitarna till kaffet. En perfekt avslutning!

Offert